tiistai 12. maaliskuuta 2013

Voittajafiilis

Sunnutaina oli voittajafiilis paristakin syystä. Se tunne kun olet ylittänyt itsesi tehnyt jotain oikein ja hyvin ja vieläpä onnistunut. Konkreettisen voiton tunteen toi meidän tansijoukkueen voittama hopea tanssikisoista. Usko meinas jo loppua mut ilmeisesti tuomarit tykkäs! Eikä näköjään haitannut mun aivopierukaan. (jäätyä paikoilleen kun muut heittää arabialaista) :P


tulipunainen tukka+7h+purkki vaalennusainetta=UPEA

Voittajafiilis vol2
Mikä on kampaajan painajainen? Jep, puoleen selkään ulottuva, tulipunainen tukka joka tarttis saada takasin vaaleeks. :P Ajattelin et kyl mä ton nyt 3-4 tunnis väännän.. En olis enempää väärässä voinut olla. Punanen oliki vähän piukemmassa ku kuvittelin. Tietystikkin. Epätoivo hiipi selkää pitkin kun viidettä tuntia vaalennettiin perjantai illalla. Sovittiin asiakkaan kanssa yksissä tuumin että nyt kyllä lähdetään kotiin lepäämään, oli mikä oli. Sununtain sitten vielä jatkamaan: Yhdet raidat koko päähän ja taittosävyä päälle... Ja OUJEE nyt se on hy-vä!


Torstaina olis Lorealin kevätmuotinäytös. Käydään katsastamassa mitä liiketyö kelpoista tällä kertaa löytyy. Useinhan noi on aika hurjia noi näytöstukat, mut kyllä niistä osia voi poimia rohkeemmille asiakkaille ja värejä ainakin uskaltaa kokeilla.  Yritetään päästä hyville paikoille ja saada vähän kuvia tänne. Voisin myös laittaa ehkä vähän kuvaa mun uudesta tukasta.. (ei mitään ihmeellistä, turha innostua ;))

 Loppuun vähän vielä kuvia viime viikolta :)

Sonjan terveellinen roiskeläppälounas.. Näin meillä :P

Oli pakko ottaa oikeen kuva kun meikkasin kerrankin töihin.

Lisää kuvateksti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti