maanantai 4. maaliskuuta 2013

Se ensimmäinen ja vaikein

Nyt sen teen! Aloita ensimmäisen blogini.. Tässä en ole ikinä ollu hyvä, nimittäin tekstin tuottamisessa. Puheen muodossa asiaa on välillä varmaan liikaakin, mutta paperille asti se kaikki aivometeli ei meinaa millään päästä. Toivottavasti harjotus tekee mestarin?

Juttu on näin, olen parturi-kampaamo yrittäjä ja työni on mielenkiintoista. Stressaavaa, uskomattoman stressaavaa mutta mielenkiintoista. SIISPÄ haluan jakaa siitä osan (sen painokelpoisen :P) niille joita sellainen kiinnostaa. Parturi-kampaamo Spunky,jossa yritän kovasti olla yrittäjänä, on toiminut 2,5 vuotta Turun jokirannassa.Yritän kuvata likkeeni arkea realistisesti postiiviseen sävyyn ja kertoa vähän uusista, vanhoista ja aina ajankohtaisista tukka ja kynsijutuista. Ja pahoitteluni etukäteen "piilomainonnasta" jota ei voi tällä alalla välttää. Väkisinkin jossain pomppaa esiin silloin tällöin liikkeeni tai tuotteiden nimiä.Sorry.

 Itse luen mieluiten blogela joissa on KUVIAKUVIAKUVIA joten siihen pyritään. Työkuvia ja tilannekuvia :D Saapa nähdä mitä tästä tulee.. Toivottavasti ei käy niinkuin ala-asteella päiväkirjan kanssa.. Jokainen sivu alkoi näin: "Anteeksi että en ole kirjottanut. (about puoleen vuoteen..) Nyt alan kirjottaa joka päivä!"
Joopajoo.. Muttamutta, tänään on vapaapäivä joten eipä ole muuta kerrottavaa kuin että paperihommat kutsuu ja koiralla on nälkä. :P Katsotaan koska inspis seuraavan kerran iskee, siihen asti morjens!

                        Tosiaan voiko joku olla antamatta ruokaa noin nälkäsen näköselle kaverille? :P

1 kommentti: