torstai 23. tammikuuta 2014

Hehei!! Pitkästä aikaa :D

Elossa ollaan! Vaikka ei oo mitään kuulunutkaan. :D Jospa sitä kertois vähän kuulumisia kunnon inspistä odotellessa.

Lisää kuvateksti
Hiusaiheinen kirjoittelu on viimeaikoina jäänyt lähinnä siitä syystä, että kaikki vähäinen aivokapasiteetti on käytössä pääsykokeita varten. :P Pää on tällä hetkellä täynnä sosiaalipolitiikkaa. Lisäksi on tässä varmaan tosta lokakuusta asti kärsitty flunssa kierteestä, että eipä se olo mitä mahtavin ole muutenkaan ollut. Yrittäjä kun ei pikku flunssan takia paljon kotona makoile. Pää kainaloon ja töihin mars, Töitä on tehtävä sillon kun niitä on. Harvempi asiakas on niin uskollinen ettei vaihtaisi kampaajaa kun oma on toistuvasti sairaana ja joutuu perumaan aikoja. Pidin kyllä tossa ihan oikeaa lomaakin pari viikkoa joulusta alkaen, ja se teki hyvää. :) Ei vais ei tää nyt muutenkaan pelkkää kärsimystä ole ollut, negatiiviset vaan tuppaa jäämään mieleen.

Ihanista ulkoiluilmoista on tullut nautittua, koiran kanssa touhuttu ja ystäviä nähty.  Suoraansanottuna ei ole kiinnostanut paljon työasioita ajatella, jota valitettavasti blogin kirjoittamisestakin tulee kun se käsittelee työasioita. Olenkin tässä pohtinut että jos alkaiskin kirjottaa ihan henk.koht blogia ammatillisen sijaan, tulis enemmän juttuja ja vois itse saada siitä enemmän irti vaikkei sitä kukaan lukisikaan. ;)

Kyllä kauneusasiat edelleen kiinnostaa, hiukan vaan eri tavalla ja eri syistä, kuin mitä yleensä blogeista halutaan lukea. Multa ei tule ilmestymään yhtään mainostavaa tuote-esittelyä, eikä "ihmeaineiden" hehkustusta. Sori. :D Lisäksi maailmassa on miljoona tärkeämpää ja mielenkiintoisempaa asiaa.

Toisaalta tällää kirjoittava "työminä" on jonkun verran ristiriidassa oikean minän kanssa. Olen oikeasti aika paljon suorasanaisempi ja hankalampi ihminen kuin miltä täällä saattaa vaikuttaa. :D No...Antaa tämän ajatuksen hautua hetkisen. Vetäydyn kehittelemään seuraavaa oikeaa inspistä, ja palaan asiaan. Bye<3

...noo pistetään nyt parit hauskat kynnet tähän vielä :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti