maanantai 27. toukokuuta 2013

Kiirettä pitää... onneksi!

Noo hetki on vierähtänyt aikaa edellisestä.. En ajatellut ottaa stressiä tästä. Ensin työ sitten huvit. :D Ja sitä työtä on viimeaikoina riittänyt, onneksi. :)

Oon tässä viimeaikoina kuulkaas ollut reipas. Ostin huhtikuussa tori.fi:n kautta oikeen mukavalta leidiltä polkupyörän, ja nyt olen polkenut töihin n. 2 kertaa viikossa. Matkaa kertyy about 17km päivä ja pakarat kiittää. :) Samoin kukkaro.. Laskin että kun jaksan polkea edes kahtena päivänä viikossa ja vanha autonromu seisoo pihassa, säästän bensoissa 50e /kk. Ihan hyvin motivoi tuokin. :P Senhän jo tiesinkin että autoilijat on urpoja (itsekkin urpona autoilijana) , mutta pyörän selästä näkee liikenteen ihan eri silmin. Myös pyöräilijät on urpoja ja ns. liikenneraivoa löytyy ihan yhtälailla kuin ratin takaa.. (itsekkin urpona pyöräilijänä) Ajatellaan vaan että äkkiä vaan tosta livahdan punasia päin täi keskeltä tietä. Myös pyörässä on jarrut! Ja kello! Jos aiot kaahata alamäkeen mummelin ohi seittemääkymppiä, sotea edes kelloa ensin.

Parhaat pyöräilykengät. ;)
My bike<3





















Otettiin tossa pari viikkoa sitten uusi tuotesarja sisään, ja nyt kun ollaan siihen vähän totuteltu voin siitäkin vähän kirjoittaa. Nimeltään siis Kevin.Murphy. Austraalialainen muotoilu- ja hoitotuote sarja joka suomalaisille on ilmeisesti vähän tuntemattomampi. Tunnusmerkkinä ehkä yrttiset "aikuiset" tuoksut ja upea pullojen mutoilu. Ovat lähes kuin sisustuselementtejä. :P Sarja on selväsi ajateltu nimenomaan ammattilaisen käsiin ja sen huomaa. Vahat poikkeavat perinteisistä ja niitä on joka tarpeeseen, kaikki pohjustustuotteet omaavat vahvan pidon ja vaativat varovaista annostelua. Tuotteet myös kestävät käsittelyä eivätkä poistu hiuksesta, tai klimppiinny esimerkiksi kampausta tehdessä. Oikein hyvä sarja, vaati vain aluksi opettelua. :) Kuluttajallekkin loistavia tuotteita kuten kuivashampoo, hiuspuuteri ym.. kunhan kampaaja ohjeistaa käytön kunnolla. :) Oma ehdoton suosikki on Body.Bilder spraymuotovaahto ihanan pinkissä putelissa. <3






Vähän luksuspaatteja "meidän" laiturista. :D
Asiakas toi kukkasia



Seuraavaksi laitan varmaan vähän kevään kampaus saldoa ja sellasta pientä. Ehkä jotain lisää tosta Kevin.Murphy:stä. Saattaa kuitenkin taas vierähtää tovi. :P Nyt on pari viikkoa vähän säätöä samba karnevaaleille reenatessa. Itse asiassa nytkin pitäisi oikeestaan olla ompelemassa sitä pukua... hehheh.Mutta sitten taas palaillaan kunhan keritään! Siihen asti Hyvää kesää! :)